Smršajte 7 kilograma za 7 dana jedući ovu namirnicu (Detaljni plan)

Smršajte 7 kilograma za 7 dana jedući ovu namirnicu (Detaljni plan)

108903
0
SHARE

 

 

Jedna od najpopularnijih, ali i prilično strogih dijeta, je svakako ona koja podrazumjeva konzumiranje jogurta. Fermentisani mliječni proizvodi su poznati kao pravo blago za pravilan rad crijeva i ubrzavanje metabolizma, a ako se u potpunosti pridržavate jelovnika, uz popularnu jogurt dijetu možete da izgubite i do 7 kilograma za 7 dana.

Prilikom sprovođenja jogurt dijete ne piju se zaslađeni, voćni jogurti, a povremeno može da se zamjeni pavlakom ili (poželjno) kiselim mlijekom. Tajna uspjeha ovog plana ishrane je u tome što jogurt sadrži veliki broj bakterija koje pozitivno utiču na crijevnu floru, ali se ne preporučuje ljudima koji osjećaju nadutost od mliječnih proizvoda.
Plan ishrane je prilično rigorozan, i zato se ne preporučuje držanje ove dijete duže od sedam dana. Ukoliko želite probate jogurt dijetu, shvatite to kao neki vid detoksikacije, te se nakon sedam dana vratite na normalnu ishranu.

Za mjesec dana možete ponovo da odradte jedan ciklus. Rezultati su, kažu oni koji su pokušali, fantastični. Kako vam se kilogrami ne bi vratili poslije dijete, potrebno je da jedan dan u nedelji odradite detoksikaciju, tako što ćete samo piti jogurt cijeli dan.

Jelovnik

loading...

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY